Wangian Hormon Phero-X Tiruan | Phero-X Tipu

Permulaan pada pengenalan produk, banyak minyak wangi tiruan yang dihasilkan bagi mengaut keuntungan tanpa memikirkan padah yang akan diterima. Sampai ada yang cuba menjatuhkan produk yang betul-betul ORIGINAL dengan membandingkan produk mereka. Padahal yang mereka jual adalah produk TIRUAN.

"Phero-x tipu"
"Phero-x tiruan"
"Wangian hormon tiruan"

Itu antara ayat-ayat yang kami jumpa didunia maya berkaitan dengan produk kami iaitu PHERO-X, HORMON PEMIKAT WANITA. Phero-X yang kami jual adalah yang original.. dan hanya kami satu-satunya pengedar hormon pemikat PHEROMONE Phero-x di Malaysia ini. Diimport dari Rusia. Produk PHEROMONE tidak dipacking di Malaysia. Jadi berhati-hatilah dengan produk PHEROMONE yang tiruan. Banyak produk diluar sana yang cuba menjual nama PHEROMONE tetapi sebenarnya adalah tiruan. Kami tidak mahu menyatakan produk apa, anda boleh menilai sendiri. MILIKI PHERO-X DAN ANDA NILAI SENDIRI.

Phero-X PHEROMONE telah diuji di LCC Morgan Labs dan telah terbukti keberkesanannya.



Guna dulu baru anda boleh menilai, jangan hanya baca atau dengar orang lain bercakap "ohh Phero-x Tiruan" "ohh Phero-X Tipu". Biar lah apa orang lain nak kata, tapi bila anda dah cuba, KAMI JAMIN ANDA PASTI berpuashati

Tiada caj penghantaran sekiranya anda beli dari kami untuk pelanggan Malaysia sahaja. Untuk pelanggan dari luar negara, anda boleh PM kami untuk maklumat penghantaran.












Incoming Search Items

1. Phero-x Tiruan | www.kedaibest.net
kedaibest.net/blog/tag/phero-x-tiruan/
Translate this page
Apr 10, 2014 - Phero-X. images-1-.jpg. Wangian Hormon Pemikat Wanita ini merupakan minyak wangi untuk lelaki yang mampu memikat & menggoda jiwa ...

2. Phero-x Tiruan | Blog www.produkbest.com
produkbest.com/blog/tag/phero-x-tiruan/
Translate this page
Jul 19, 2014 - Phero-X Untuk Pikat Wanita (RM70 Sebotol) Ingin Memikat Wanita Idaman? Phero-X Adalah Produk Untuk Anda! Pheromones Dengan 25x ...

3. Hati-hati Pheromances Tiruan Di Pasaran - Pemikat
pemikat.com/hati-hati-pheromances-tiruan-di-pasaran/
Translate this page
Nov 13, 2014 - pheromances tiruan; phero x tiruan; pheromances 50x vs phero x; pheromances 50x original; phero x tipu; perbezaan phero x ori dan tiruan  ...

4. Review pasal produk kedaipheromone.com : Phero-X ...
bloghaisayang.blogspot.com/.../review-pasal-produk-...
Translate this page
Apr 14, 2012 - NAK TIPU ORANG LA TU..NI MESTI ALA ... Time tu aku ada nampak satu kotak tulis PHERO-X..aku teringat pasal website yang aku baca tu.

5. PHER0-X (Minyak Wangi Pemikat Wanita/Isteri) - Page 24 - CariGold ...
www.carigold.com › ... › Sensual, Intimate Products
Translate this page
Jan 6, 2010 - 10 posts - ‎5 authors
pembohong Tipu..phero x tipu..aku dah guna 2 bulan lebih..aku pakai smart2..dh bberapa kali aku cuba mengorat...xpena dapt..kena SOUND  ...

6. Phero-x Tipu | www.kedaibest.net
kedaibest.net/blog/tag/phero-x-tipu/
Translate this page
Apr 10, 2014 - Phero-X. images-1-.jpg. Wangian Hormon Pemikat Wanita ini merupakan minyak wangi untuk lelaki yang mampu memikat & menggoda jiwa ...